Share this event


Date / Venue / City

30/11/2019

Arid at AB

Brussels - SOLD OUT
Anspachlaan 110, 1000 Brussel

EXTRA SHOW!

‘Little Things Of Venom’ is nog steeds het fel bejubelde debuut van Arid dat in 2019 exact 20 kaarsjes uitblaast. En zoals tradities dat eisen: dit moet gevierd worden! En hoe! Speciaal voor deze gelegenheid komt Arid éénmalig opnieuw samen om in het kader van ◄◄ REWIND hun allereerste boreling integraal te spelen.

Arid haalde in ’96 de finale van Humo’s Rock Rally, en zoals het elke goede groep betaamd, liet de band zijn songs en groepsgeluid rijpen. Dat resulteerde in het meteen succesvolle debuut ‘Little Things Of Venom’ dat probleemloos goud werd. Uit het album werden niet minder dan vijf (!) singles getrokken: ‘Too Late Tonight’, ‘Believer’, ‘Life’ ‘All Will Wait’ en ‘Me And My Melody’. In het jaar daarop oogstte de band alles wat er te oogsten viel. Ze speelden twee maal op Rock Werchter (’99 en ’00), verkochten twee maal de grote zaal van AB uit (’00), werden op sleeptouw genomen door Suede (’99) en Counting Crows (’00) en het album werd zelfs in de Verenigde Staten uitgebracht door Colombia onder de titel ‘At The Close Of Every Day’.

Opgelet: het gaat hier wel degelijk over een éénmalige reünie. Na deze show zal Jasper Steverlinck zich op nieuw werk focussen dat in ’20 het levenslicht zal zien.

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top