Share this event


Date / Venue / City

29/11/2022
20:00 

Het Depot

Leuven - SOLD OUT
Martelarenplein 12, 3000 Leuven

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Jasper combineert oud en nieuw werk in een bloedstollend mooi en uniek concert.

Jasper Steverlinck heeft afgelopen winter een prachtige en uitverkochte tour langs Vlaamse kerken afgewerkt. Wie dit jaar 2022 Jasper nog live wil beleven zakt best af naar Het Depot, er is geen alternatief!

De enige die Jasper op het podium vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met ‘Night Prayer’ reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en u kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij. Jasper zal nieuw en oud werk combineren in een bloedstollend mooi en uniek concert.

De stormloop op kaartjes is nog niet gaan liggen. Ga kijken, en je zal begrijpen waarom.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste Night Prayer tournee van okt’17 tot feb’19 en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018. Nieuw werk komt eraan eind 2022-begin 2023!

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top