Share this event


Date / Venue / City

23/12/2018
20:30 

Theater Heerlen - LIMBURGzaal

Heerlen - SOLD OUT
Burgemeester van Grunsvenplein 145 6411 AS Heerlen

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Singer-songwriter Jasper Steverlinck gaat op zijn recent verschenen album ‘Night Prayer’ voor songwriting in de puurste, meeste directe vorm. In eigen land staat de voormalig Arid-zanger avond aan avond voor uitverkochte zalen, nu gaat hij voor het eerste met zijn solo werk met een tour langs Nederlandse zalen en komt hij naar de LIMBURGzaal voor een intiem seated concert.

Het rock gehalte dat Arid eigen was, heeft plaats gemaakt voor uitgeklede arrangementen met in de basis akoestische gitaar en piano en Jaspers warme falset dat ergens te midden houdt tussenJeff Buckley en Saybia. In zijn solo werk houdt hij het dicht bij zichzelf en gaat niet voor hip, cool, technologische snufjes of drukke arrangementen, maar enkel mooie en eerlijke liedjes en teksten die nog lang in je hoofd na resoneren.

Voor zijn teksten lied hij zich inspireren door de grotere der aarde. ‘Nina Simone, Bruce Springsteen, Paul Simon, Bill Withers houden je met hun songs een spiegel voor. Ze schrijven over het échte leven, en ik voelde dat ook voor mij daar het antwoord lag.’ Aldus Steverlinck. Ondanks de donkere toon van de teksten schemert er altijd hoop door. Here’s to love in loveless times.

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top