Share this event


Date / Venue / City

22/02/2024
20:00 

CCHA

Hasselt - LAST TICKETS

Jasper Steverlinck blijft een fenomeen. Eerst als zanger van Arid, de voorbije twintig jaar ook solo. Het begon in 2003 met zijn cover van Life on Mars van David Bowie, snel gevolgd door het met goud bekroonde Songs of innocence in 2004. Dat album bracht hem voor het eerst naar ons podium.

Daarna bleef het lang stil: opvolger Night prayer verscheen uiteindelijk in 2018, maar was het wachten meer dan waard. Songwriting in de puurste vorm en zonder twijfel dé Belgische plaat van dat jaar, goed voor meer dan honderd concerten, met twee uitverkochte concerten in CCHA en meer 60.000 (!) verkochte tickets in 2019.

Eerder dit jaar speelde Steverlinck opnieuw een zo goed als uitverkocht concert in CCHA zonder nieuwe single en zonder nieuw album. Volgend jaar tourt hij opnieuw en speelt hij zowel gloednieuwe nummers als eigen klassiekers, aangevuld met een enkel Arid nummer of een goed gekozen cover die hij dan volledig naar zijn hand zet.

Kom je (opnieuw) onderdompelen in de unieke wereld van Jasper Steverlinck mét partner in crime Valentijn Elsen aan de piano.

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top