Share this event


Date / Venue / City

14/11/2024
20:15 

Schouwburg Rex

MOL - SOLD OUT

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Het is van 2018 geleden dat Jasper Steverlinck samen met pianist Valentijn Elsen in de AB passeerde om zijn plaat ‘Night Prayer’ te presenteren.

Met het nieuwe album The Healing en een hoop nieuwe songs in aantocht is het hoog tijd voor een nieuwe show. De mooiste stem van Vlaanderen haalt nieuw en oud repertoire én enkele verrassingen boven.

Over de single ‘Nashville Tears’ zegt Steverlinck“Het is een van die liedjes die automatisch tot mij kwamen. Het vloeide er in één beweging uit, alsof de song zichzelf had geschreven. De song gaat over een heel eenzaam moment. Het moment waarop je beseft dat je droom je gepasseerd is, jij bent achtergebleven en al de anderen zijn verder gegaan met hun leven. Het verwijst ook naar Nashville als bakermat van de countrymuziek. In die liedjes gaat het vaak over thema’s als eenzaamheid, hartzeer, nostalgie. ‘Nashville Tears’ voelt aan alsof die er altijd al is geweest. Als ik het zing met een Roy Orbison-accent, lijkt het zelfs uit zijn repertoire te komen. Misschien heeft Roy het me wel ingefluisterd.”

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top