Share this event


Date / Venue / City

01/06/2024

AB

Brussels - SOLD OUT

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Het is sinds 2018 geleden dat Jasper Steverlinck samen met pianist Valentijn Elsen in de AB passeerde om zijn plaat Night Prayer te presenteren..

Met het nieuwe album The Healing in aantocht en een hoop nieuwe songs is het hoog tijd voor een nieuwe show. De mooiste stem van Vlaanderen zal de komende maanden intensief repeteren met nieuw en oud repertoire én enkele verrassingen. De nieuwe show gaat op de eerste dag van juni officieel in première in AB.

Over de pas verschenen nieuwe single Nashville Tears zegt Steverlinck: ‘het is zo één van die liedjes die automatisch tot mij kwamen. Het vloeide er in één beweging uit, alsof de song zichzelf had geschreven. De song gaat over een heel eenzaam moment. Het moment waarop je beseft dat je droom je gepasseerd is, jij bent achtergebleven en al de anderen zijn verder gegaan met hun leven. Het verwijst ook naar Nashville als bakermat van country muziek, in die liedjes gaat het vaak over thema’s als eenzaamheid, hartzeer, nostalgie,… Nashville Tears voelt aan alsof die er altijd al is geweest. Als ik hem zing met een Roy Orbison accent dan lijkt het zelfs uit zijn repertoire te komen. Misschien heeft Roy het me wel ingefluisterd…’

Koop je ticket hier: https://abconcerts.be/nl/agenda/jasper-steverlinck/a10Qw000000WEz7IAG
Achète ton billet ici:  https://abconcerts.be/fr/agenda/jasper-steverlinck/a10Qw000000WEz7IAG

Buy your ticket here:  https://abconcerts.be/en/agenda/jasper-steverlinck/a10Qw000000WEz7IAG

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top