Share this event


Date / Venue / City

17/01/2025
20:00 

CC de Brouckere

Torhout - SOLD OUT
Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Al meer dan twee decennia zorgt Jasper Steverlinck voor een unieke sound in de Belgische muziekscene. Eerst als zanger van Arid, daarna ook solo.

Na zijn bloedmooie, uitverkochte concert in 2018, staat hij begin volgend jaar opnieuw op het podium van de Brouckere. Jasper Steverlinck is en blijft een fenomeen. Het begon in 2003 met zijn cover van ‘Life on Mars’ van David Bowie, snel gevolgd door het met goud bekroonde ‘Songs of innocence’ in 2004.

Daarna bleef het lang stil: opvolger ‘Night prayer’ verscheen uiteindelijk in 2018, maar was het wachten meer dan waard. Het album was goed voor goud en leverde onder meer de hits ‘Broken’, ‘Here’s To Love’ en ‘That’s Not How Dreams Are Made’ op.

Samen met pianist Valentijn Elsen heeft Jasper honderden concerten gedaan met ‘Night Prayer’ en schitterde hij in de luxe XL-versie van ‘Liefde Voor Muziek’.

Met het nieuwe album ‘The Healing’ in aantocht en een hoop nieuwe songs (o.a. ‘Lift you up’) is het tijd voor een nieuwe show. De afgelopen maanden werd er intensief gerepeteerd met nieuw en oud repertoire én enkele verrassingen.

Door zijn unieke, krachtige en emotionele stem is elk optreden opnieuw een diepwarme belevenis! Kom je onderdompelen in de unieke wereld van Jasper Steverlinck mét partner in crime Valentijn Elsen aan de piano.

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top