Share this event


Date / Venue / City

07/02/2025
20:00 

Capitole

Gent - SOLD OUT

This show is sold out. Check venue website for waiting list options or extra concert dates.

Zes jaar na het bejubelde ‘Night Prayer’ verschijnt in 2025 Jasper Steverlincks nieuwe album. Met ‘The Healing’ introduceert Jasper ook een geheel nieuwe live-ervaring.

Na lang wachten wordt het geduld van de fans eindelijk beloond. Zes jaar na het veelgeprezen album ‘Night Prayer’ brengt Jasper Steverlinck in 2025 zijn nieuwe plaat, ‘The Healing‘, uit. Dit album belooft een intieme en persoonlijke reis te worden, waarin Jasper zijn diepste emoties en ervaringen met zijn publiek deelt.

De naam van het album is heel bewust gekozen, want dit is de meest persoonlijke plaat van Jasper tot nog toe. In de afgelopen jaren zijn er nummers ontstaan die achteraf gezien profetisch blijken te zijn, als onbewuste reflecties van zijn helingsproces. Hoewel Jaspers wereldstem eindelijk internationale erkenning begint te krijgen, kiest hij ervoor om zijn nieuwe nummers eerst te presenteren in zijn geboortestad Gent.

Met ‘The Healing’ introduceert Jasper niet alleen een nieuw muzikaal hoofdstuk, maar ook een geheel nieuwe live-ervaring. De bijbehorende show belooft vocale en muzikale grenzen te verleggen. Verwacht een mix van verrassingen uit het Arid-tijdperk en de jubileumeditie van ‘Liefde Voor Muziek’, enkele pareltjes van ‘The Healing’ en de geliefde hits van ‘Night Prayer’.

Jasper wordt bijgestaan door de meesterlijke pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten om zijn songs nog dichter bij en intiemer dan ooit tevoren te brengen. Het wordt een onvergetelijke avond, waarbij het publiek wordt meegenomen op een onbevangen duik in de muzikale wereld van een van Europa’s beste stemmen en songwriters.

 

Stay Tuned

Music news, tour updates,
exclusives previews and more...

Contact

Booking: Peter Verstraelen
Booking NL: Jarn van Strijen
Management: Karel Van Mileghem
PR: Lotte De Block

MUSIC

Top